На Кіровоградщині у нежитловому будинку знайшли вбитого чоловіка

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Потерпілого було виявлено лише через кілька днів після того, що сталося. Поліцейські з’ясували, що трагедії передувала бійка між двома жителями Компаніївського району під час застілля.

Інформація про пригоду надійшла до відділення поліції 12 березня. Потерпілим виявився 38-річний житель одного з населених пунктів. Родичка загиблого повідомила, що він пішов із власної домівки більше тижня тому і де перебував весь цей час невідомо.

«Поліцейські встановили, що 5 березня чоловік завітав до 28-річного раніше судимого жителя районного центру. Розпиваючи алкогольні напої, знайомі почали сваритися, потім побилися та пішли відпочивати. На ранок господар помешкання виявив гостя мертвим. Аби приховати сліди злочину, чоловік переніс тіло до покинутого будинку і залишив його там», - розповів т.в.о. начальника Компаніївського відділення поліції Віталій Сторчак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Особі оголошено підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool