На Кіровоградщині у Голованівську відбувся рейд (ФОТО)

Грудень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Просвітницьку роботу проведено рятувальниками місцевих підрозділів пожежно-рятувальної служби у смт Голованівськ та м. Гайворон. 

У ході роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби, в першу чергу, приділяють увагу непрацюючим громадянам, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним родинам, самотнім людям поважного віку, оскільки саме вони є найвразливішими перед руйнівними факторами вогню та інших стихійних лих.

Рятувальники поцікавились, чи знають громадяни правила пожежної безпеки, алгоритми дій під час повітряної тривоги та при виявленні вибухонебезпечних предметів, чи дотримуються їх, нагадали причини, через які найчастіше стаються загоряння в оселях та нещасні випадки на воді, дали необхідні рекомендації, як убезпечити себе та своє майно, закликали піклуватися про безпеку дітей, а також вручили застерігаючі листівки з правилами безпечної життєдіяльності.

На Кіровоградщині у Голованівську відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині у Голованівську відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині у Голованівську відбувся рейд (ФОТО)

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool