На Кіровоградщині у Гайвороні відбувся рейд (ФОТО)

Травень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Працівники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Голованівського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели Інформаційно-роз’яснювальну роботу у м. Гайворон і смт Голованівськ та розповсюдили листівки із застереженнями та правилами безпечної життєдіяльності.

На Кіровоградщині у Гайвороні відбувся рейд

На Кіровоградщині у Гайвороні відбувся рейд

На Кіровоградщині у Гайвороні відбувся рейд


Рятувальники нагадали жителям Голованівщини про те, що у результаті військових дій на території України з’явилось дуже багато вибухонебезпечних предметів і потрібно бути вкрай уважними і обережними. Громадянам пояснили, як діяти при виявленні боєприпасів, та розповіли про їх уражаючі фактори.

А ще нагадали про необхідність реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Крім того, фахівці Служби порятунку продовжують вживати усіх можливих заходів, щоб запобігти пожежам у екосистемах та у житловому секторі області.

Зокрема, нагадують людям правила пожежної безпеки у побуті та закликають не випалювати суху рослинність на прибудинкових територіях, городах, на полях, а також про відповідальність, яка чекає паліїв у разі порушення правил пожежної безпеки, особливо під час військового стану.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool