На Кіровоградщині цьогоріч стартує реконструкція обласних лікарень

Квітень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

Реконструкція обласної та дитячої обласної лікарень розпочнеться у другому півріччі в рамках програми «Велике будівництво». Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко сьогодні, 8 квітня.

«На цей рік до програми президента «Велике будівництво» додалася і реконструкція обласних лікарень. На Кіровоградщині осучаснимо два медзаклади – обласну та дитячу обласну лікарні», - зазначив Андрій Назаренко.

Раніше на форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст» координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко анонсував масштабну реконструкцію обласних лікарень по всій країні.

Він тоді наголосив, що створення сучасних приймальних відділень лікарень у рамках президентської програми «Велике будівництво» вже на фінальному етапі. Наступним кроком стане модернізація обласних медзакладів.

Як зазначалося раніше, ремонт відділення екстреної меддопомоги за програмою «Велике будівництво» завершили в Кропивницькому.

Нагадаємо, всього на Кіровоградщині запрацюють шість оновлених приймальних відділень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool