На Кіровоградщині триває підготовка до проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Травень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулася робоча нарада з питань організації і проведення в області зовнішнього незалежного оцінювання.

У нараді взяв участь директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов, а також керівники управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА і департаменту охорони здоров'я ОДА, представники регіональних структур СБУ, Нацполіції та Держслужби з надзвичайних ситуацій, у режимі он-лайн – голови райдержадміністрацій, міськрад та об’єднаних територіальних громад.

Нараду проведено з метою координації заходів із взаємодії усіх структур, які будуть задіяні під час проведення ЗНО в області. Учасники засідання також погодили схему екстреного оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій на пунктах тестування.

Директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов звернув увагу на основні проблеми, пов’язані із проведенням ЗНО. По-перше, цього року буде відкрито значно менше пунктів з проведення тестування, оскільки кількість учасників на одному пункті має складати не менше 180 осіб. Усього в області діятиме 30 пунктів тестування, які буде зосереджено в 4 основних округах – Кропивницькому, Голованівському, Олександрійському та Новоукраїнському. Зважаючи на це, Анатолій Анісімов акцентував увагу на необхідності організації підвезення учасників ЗНО до пунктів тестування, забезпечення супроводу автобусів правоохоронними органами, упорядкування паркувальних місць. Другий важливий аспект – забезпечення правопорядку безпосередньо на пунктах тестування, охорони матеріалів ЗНО та попередньої перевірки приміщень пунктів стосовно безпеки. Третє, на що звернув увагу директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти – необхідність присутності на усіх пунктах тестування чергових медичних працівників.

Усі учасники наради прозвітували, що підготовка до проведення ЗНО в області проводиться, організаційні і безпекові питання вирішуються. Основна сесія ЗНО 2017 року розпочнеться 23 травня і завершиться 16 червня, додаткова відбудеться з 3 до 12 липня. Усього для участі в ЗНО на Кіровоградщині зареєструвалися 5737 випускників загальноосвітніх навчальних закладів цього та попередніх років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool