На Кіровоградщині судили чоловіка за шпіонські штучки

Січень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 2155 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині за матеріалами СБУ засуджено громадянина України, який намагався збути спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації

Набув чинності вирок Онуфріївського районного суду Кіровоградської області стосовно місцевого мешканця, який незаконно купував, збував та використовував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.
Встановлено, що правопорушник замовляв спецтехніку з-за кордону через мережу Інтернет. У подальшому він пропонував свої послуги суб’єктам підприємницької діяльності зі встановлення спеціальних технічних засобів в офісних та службових приміщеннях. Крім цього правопорушник самостійно вмонтовував мініатюрні «жучки» у побутові прилади та продавав їх.
У квітні 2012 року співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час спроби збуту СТЗ в одному з кафе м. Олександрія. Під час обшуку затриманого правоохоронці виявили та вилучили у нього 23 одиниці техзасобів, закамуфльованих під запальнички, настільні годинники та брелоки.
Вироком суду зловмиснику призначено покарання в вигляді штрафу.


Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool