На Кіровоградщині сімейний конфлікт закінчився тяжкими травмами

Червень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, між 35-річним жителем Добровеличківського району та його співмешканкою сталася сварка і бійка. 17-річний родич жінки вступився за неї та завдав «кривднику» тілесних ушкоджень.

До відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні швидкою допомогою був доставлений житель району у непритомному стані. У потерпілого медики діагностували травми голови та тулуба.

«Правоохоронці встановили, що між цивільним подружжям виникла сварка, яка переросла у бійку. Свідком з’ясування стосунків став неповнолітній родич жінки. Хлопець кинувся захищати її від кулаків чоловіка і сам його побив», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Сергій Дерев’янко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Добровеличківського відділення поліції Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool