На Кіровоградщині рятувальники власними силами відновили пожежні автоцистерни

Травень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

Рівень боєздатності та готовності пожежно-рятувальних підрозділів залежить не лише від професіоналізму рятувальників, а й стану пожежно-рятувальної техніки та оснащення, які залучаються на ліквідацію надзвичайних подій і ситуацій. 

Окрім надходжень нової техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, особовий склад підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС в області докладає чимало зусиль для модернізації, ремонту, відновлення наявних транспортних засобів, а також техніки, отриманої в рамках співпраці з державними службами взаємодії.

Зокрема особовим складом 16-ї ДПРЧ м. Помічна, 20-ї ДПРЧ м. Долинська, 21-ї ДПРЧ м. Гайворон та 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ було здійснено капітальний ремонт пожежних автомобілів АЦ-40. Власними силами працівники частин провели зварювально-фарбувальні роботи, замінили та підсилили конструктивні елементи автомобілів, здійснили повне відновлення покриття тощо.

Зараз відновлені автомобілі повністю готові до виконання завдань за призначенням.

Прес-служба ГУ ДСНС в області

власними силами відновили пожежні автоцистерни


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool