На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу у житлових секторах

Травень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

5 травня співробітники підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житлових секторах м. Новоукраїнка, м. Бобринець та смт Компаніївка.

Метою профілактичного відпрацювання було нагадати громадянами правила пожежної безпеки у весняно-літній період. Зокрема, спілкуючись із жителями селища та міст, рятувальники наголосили на забороні випалювання сухої рослинності на території приватних домоволодінь, адже у пожежонебезпечний період вогонь швидко поширюється і може знищити житлові будинки та надвірні споруди, які знаходяться поруч.

Також надзвичайники звернули увагу людей на правила безпечного відпочинку на природі, зауваживши, що ідучи до лісу чи лісопаркупарку, краще утриматися від розведення багаття, оскільки на території області у погожі дні вже оголошується високий рівень пожежної небезпеки. Проте, коли вже вирішили смажити шашлики, розкладати багаття лише у дозволених місцях і ні в якому разі не залишати його без нагляду та, покидаючи місце відпочинку, переконатися, що вогонь згас.

Крім того, жителям Бобринця, Новоукраїнки та Компаніївки нагадали про необхідність дотримання правил безпеки на воді та при виявленні боєприпасів часів минулих воєн.

Під час спілкування з фахівцями Служби порятунку, громадяни отримали також листівки із застереженнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool