На Кіровоградщині рятувальники провели психологічний тренінг

Жовтень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Фахівці психологічної служби У ДСНС в області провели черговий соціально-психологічний тренінг, направлений на формування взаємодовіри, взаємодопомоги та уміння підтримувати один одного у колективі, серед особового складу Олександрійського міськрайвідділу.

Тренінг було проведено в рамках тімбілдінгу – серії тематичних занять, кінцевою метою яких є згуртування колективу, формування сильної команди, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей.

Під час тренінгових вправ кожен з учасників аналізував свою роботу в групі та роботу групи загалом, оцінив злагодженість дій команди, напрацьовував уміння працювати разом і вирішувати спільно різні проблемні питання.

Загалом учасники удосконалили навички невербального спілкування та взаємодії, проаналізували власну роль у командній роботі, усвідомили, наскільки важливою є внутрішньокомандна дисципліна і підтримка одне одного.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool