На Кіровоградщині розпочались весняно-польові роботи в установах області

Квітень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Нещодавно, Устинівським виправним центром (ВЦ № 37) та Олександрівським ВЦ виправним центром (ВЦ № 104) в Кіровоградській області розпочато комплекс весняно – польових робіт.

Проводиться підживлення озимих зернових культур, посів ярих культур та овочів. На полях установ працює 6 одиниць тракторів та 14 одиниць сільськогосподарської техніки.
На території Устинівського виправного центру ( № 37) в 2013 році побудовано теплицю загальною площею 120 м. кв., в якій висіяно гібриди огірків та зелень (петрушка, кріп, цибуля). В Олександрівському виправному центрі (ВЦ № 104) закладено парники загальною площею 160 м. кв. в яких вирощують розсаду помідор, капусти та перцю.
В установах виводять птицю з власних інкубаторів, на даний час отримано 320 голів (курчат, каченят, гусенят), робота в даному напрямку ведеться.
Прес служба управління ДПтС України в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool