На Кіровоградщині продовжуються розбійні напади

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Подія сталася наприкінці минулого року. До міліції зателефонував керівник служби безпеки одного з сільгосппідприємств. Чоловік розповів про те, що охоронець, який прийшов на зміну чергування, виявив працівника зв’язаним та побитим у будівлі складу. Крім того, з приміщення зникла велика кількість гербіцидів.

Хімічні препарати для сільськогосподарських потреб були закуплені у різних виробників і коштували досить дорого. Суму завданих внаслідок злочину збитків підприємство обрахувало у 400 тисяч гривень.
У результаті проведеної роботи особи нападників правоохоронці встановили. П’ятеро чоловіків віком від 30 до 33 років переховувалися на території Київської та Черкаської областей, а також на Кіровоградщині – у знайомих.
Як з’ясувалося, зловмисники, які довгий час знали один одного, наважилися на скоєння злочину з корисливих мотивів. Тож у темну пору доби вони прибули до складу, ударом по голові збили з ніг охоронця. Після побиття чоловіка зв’язали пластиковою стрічкою і коли опору чинити він вже не міг, заїхали власним автомобілем «Газель» до середини складського приміщення. Завантаживши мішки з гербіцидами до салону, крадії виїхали у невідомому напрямку.
Розраховуючи на те, що їм вдалося втекти непоміченими, підозрювані планували, як розділять між собою прибуток від оборудки, та їх слідом вже йшли оперативники…
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 кримінального кодексу України «Розбій», - розповідає начальник Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ярослав Корецький. - За ці дії особам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool