На Кіровоградщині продовжують реалізацію всеукраїнську кампанію

Травень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

Продовжується робота в рамках Всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги». У селищі Петрове засаджено ще п’ятдесят соток землі картоплею. Про це повідомили у Петрівській селищній раді.

«Земельну ділянку надала жителька селища. Картоплю зібрали волонтери, а висадили овочі подружжя Віктор та Валентина. Ця дружна та працьовита родина взагалі вже висадила один гектар картоплі. Не зупиняємося. Робимо маленький перепочинок і розпочнемо висаджувати розсаду городини. На черзі денній, це розсада помідорів», - розповіли у селищній раді.

Нагадаємо, "Сади Перемоги" – Всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool