На Кіровоградщині продовжать облаштовувати шкільні укриття

Травень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Таке завдання, під час сьогоднішньої наради з керівниками громад і територій поставив начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

Війна з жорстоким ворогом триває, тому ремонти, облаштування укриттів, особливо у освітніх закладах – актуальне питання на сьогодні.

- Діти мають бачити учителя перед собою у класі, а не у комп'ютері. Нам треба думати про майбутнє, про освічену молодь сьогодні, навіть під час війни. Першочергові заходи безпеки мають бути виконані на кожній території, - наголосив Андрій Райкович.

- Переконайте у цьому депутатів, меценатів, місцевий бізнес. Активніше працюйте з міжнародними донорами. Ремонти не для годиться, а відповідно до вимог і стандартів. Повторюю – ми повинні не згаяти літній час. Наша задача задач – навчитися не лише боротися, перемагати на полі бою, а й скрізь по життю. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool