На Кіровоградщині поліція розшукує двох зниклих неповнолітніх хлопців (ФОТО)

Січень 10, 2024 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Олександрійський районний відділ поліції розшукує двох безвісти зниклих неповнолітніх: Заржецького Дмитра Володимировича, 2006 року народження та Проскуру Марка Ярославовича, 2007 року народження, які 9 січня близько 21:00 самовільно залишили Макіївське професійне училище соціальної реабілітації та до теперішнього часу їх місцезнаходження не відоме.

Прикмети Заржецького Дмитра: зріст 168 см, середньої статури, волосся світле, дуже коротко стрижене, очі карі.

Був одягнений: куртка гірчичного кольору, шапка чорна з білими смугами, темні штани "карго" з карманами по бокам, кросівки червоного кольору.
Має татуювання на передпліччі правої руки у вигляді напису "Ветер в кармане Атака в душе..".

Прикмети Проскури Марка: зріст 179 см, середньої статури, волосся темне, коротко стрижене, очі карі.
Був одягнений: темна шапка, темна куртка, темні штани, темні кросівки з білою підошвою.
Має низку татуювань: в області грудної клітини справа – голова чорта, на передпліччі правої руки – сороконіжка, шаровидна ударна частина булави на ланцюгу, череп з рогами; на передпліччі лівої руки – череп; на правому стегні – череп, на лівій гомілці – хрест зі стрічкою.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Заржецького Дмитра Володимировича та Проскури Марка Ярославовича з проханням повідомити за телефонами: 0960616306, 0682199300, або за номером «102».

Відділ ювенальної превенції поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool