На Кіровоградщині перевіряють навчальні заклади (ФОТО)

Травень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1987 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують здійснювати обстеження садочків, шкіл, закладів професійної освіти та вишів на території області.

На Кіровоградщині перевіряють начальні заклади

На Кіровоградщині перевіряють начальні заклади

На Кіровоградщині перевіряють начальні заклади


Співробітники Олександрійського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області проінспектували училища, загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади у м. Олександрія.

У процесі обстеження освітніх закладів фахівці ДСНС провели з працівниками інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації.
Про результати інспектувань будуть поінформовані органи управління освітою, районні військові адміністрації та балансоутримувачі, власники закладів освіти. Окремо буде підготовлено звіт про стан утримання укриттів у закладах.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool