На Кіровоградщині обговорили заходи з протидії насильства над дітьми

Вересень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Із ініціативи Новомиргородського відділення поліції спільна нарада відбулася у районній державній адміністрації за участі працівників сектору превенції, представників служби у справах дітей РДА і районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Присутні обговорили вжиття спільних заходів, спрямованих на виявлення та попередження фактів невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей, протидію домашньому насильству, зокрема вчиненому стосовно неповнолітніх, та запобігання дитячій безпритульності.

Учасники наради надали пропозиції з поглиблення співпраці у цьому напрямку роботи, координації дій щодо реагування відповідно до компетенції на випадки насильства чи жорстокого поводження з дітьми та злісного невиконання батьками обов’язків з догляду за дитиною.

На завершення наради було затверджено графік перевірок сімей, де проживають діти.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool