На Кіровоградщині обговорили функціонування галузі охорони здоров'я

Квітень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

За інформацією директора департаменту охорони здоров'я Кіровоградської ОВА Олега Рибальченка, медичну допомогу населенню області надають 96 закладів охорони здоров’я, у тому числі 36 лікарняних закладів.

«Для надання первинної медико-санітарної допомоги населенню області функціонує 31 центр. У закладах працює 2785 лікарів. Серед них працевлаштовані і внутрішньо-переміщені особи, це 224 медичні працівники – ВПО, із них 149 лікарів та 75 молодших спеціалістів з медичною освітою», - зазначив Олег Рибальченко.

Він додав, що протягом 2022-2023 року в області забезпечено службовим житлом 25 лікарів ВПО (20 лікарів – службовими квартирами та 5 лікарів – кімнатами в гуртожитку). Відмічається суттєве поліпшення забезпеченості лікарськими кадрами закладів охорони здоров’я сільської місцевості за рахунок укомплектування їх лікарями – внутрішньо переміщеними особами.

 джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool