На Кіровоградщині намагалися викрасти частину металевої труби міськводоканалу

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

На околиці міста Бобринця Кіровоградської області 6 квітня зловмисники намагалися викрасти частину металевої труби міськводоканалу. Про подію у міліцію повідомив керівник підприємства. На місці правоохоронці виявили у процесі копання трьох чоловіків.

 На момент прибуття працівників міліції злодії розкопали близько трьох метрів труби, але не встигли її відрізати, - розповів начальник Бобринецького РВ УМВС в області Сергій Ботез. - Зловмисниками виявилися місцеві жителі, 28, 31 та 42 років.
У чоловіків правоохоронці вилучили лопати та інструменти.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool