На Кіровоградщині мешканців закликають не виходити на кригу

Лютий 26, 2021 | Новини | Переглядів: 618 | Коментарі: 0

26 лютого рятувальники Гайворонського районного сектора У ДСНС в області здійснили профілактичне відпрацювання місць зимової ловлі риби на території міста Гайворон

 Адже саме зараз через різке потепління крига на водоймах становить особливу небезпеку, а подекуди її й зовсім уже незалишилось.

Під час роз’яснювальної роботи головним завданням для надзвичайників було не лише нагадати любителям зимової риболовлі (як не дивно, але таких відчайдухів на водоймі виявилось чимало) правила безпеки на кризі, але й пояснити, як діяти, коли провалився на льоду. Також рибалок попередили про підвищену небезпеку такого дозвілля, розповіли, як визначається товщина льоду, та нагадали прийоми надання допомоги постраждалому.

Рятувальники зауважили, що краще не ризикувати своїм життям, вирушаючи на риболовлю, адже крига надто тонка, щоб витримувати вагу людини і є велика ймовірність опинитися у крижаній воді. На додаток кожен співрозмовник отримав від працівників Служби порятунку листівки із застереженнями та номером виклику пожежно-рятувального підрозділу.
 
У ДСНС України у Кіровоградській області
                                                                                                            


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool