На Кіровоградщині для школярів провели пізнавальну акцію

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

23 квітня фахівці Служби порятунку провели для школярів смт Компаніївки пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Сценарій акції передбачає як повторення раніше отриманих знань з безпеки життєдіяльності, так і набуття нових.

А ще – спілкування зі справжніми рятувальниками, можливість оглянути рятувальне спорядження та ознайомитись з оснащенням пожежного автомобіля, приміряти бойовий одяг. Ретельно продумані працівниками Служби «101» конкурси дуже широко охоплюють навчальний матеріал з тематики безпеки життєдіяльності, а також дають привід обміркувати нові відомості й знання, випробувати себе. 

Але не тільки цим обмежується програма акції – черговий караул місцевого пожежно-рятувального підрозділу продемонстрував дітям ліквідацію імпровізованої пожежі, а один з рятувальників докладно про оснащення пожежного автомобіля та тонкощі щоденної роботи бійців ДСНС.

нелегкою та небезпечною.

Такі акції будуть проводитися й надалі, адже вони є важливою складовою навчального процесу з вивчення нашими маленькими громадянами правил безпеки життєдіяльності, а це, у свою чергу, збереження їх життя і здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області

23 квітня фахівці Служби порятунку провели для школярів смт Компаніївки пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool