На Кіровоградщині бійці ДСНС ліквідували 4 пожежі в житловому секторі

Травень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

За добу, що минула, бійці ДСНС Кіровоградського гарнізону ліквідували 4 пожежі на територіях приватних домоволодінь.

Так, 21 травня о 09:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Садовій смт Побузьке Голованівського району.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілось внутрішнє оздоблення та моторний відсік автомобіля «Volkswagen Т3». Рятувальниками 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Побузьке о 10:12 пожежу було локалізовано та о 10:14 – ліквідовано.

Двічі залучались на гасіння пожеж пожежно-рятувальний підрозділ м. Новомиргород. О 12:30 виникла пожежа на вул. Горького, що в районному центрі. Там горіло 4 м2 даху господарчої споруди на території приватного домоволодіння. А вже о 20:30 рятувальники 25-ї ДПРЧ залучались на гасіння 2 м2 даху господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Міцкевича м. Новомиргород.
22 травня о 01:45 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій с. Веселівка Кіровоградського району, де горіло 21 м2 даху житлового будинку на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 04:00 загасили пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool