На дорогах Кіровоградщини розпочалася снігоборотьба

Грудень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 1580 | Коментарі: 0

Безсонною виявилася ця ніч для дорожників Кіровоградщини – опади у вигляді снігу накрили всю область, тож техніка активно працювала на всій мережі державних доріг.

За оперативною інформацією, на обробці та очищенні доріг працювали 97 одиниць техніки, з них 64 КДМ та плужних, 19 навантажувачів та інша техніка й механізми.

На кількох ділянках рух транспорту був ускладнений – великогабаритні вантажівки не справлялися з керуванням через перенавантаження та зношену гуму. На ускладнених ділянках до роботи залучали сили служби порятунку.

Також цієї ночі сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, жодна з них не спричинена дорожнім фактором.

Звертаємося до водіїв бути уважними та обережними за кермом, не виконувати ризикованих маневрів та не перевищувати швидкості. На дорогах продовжує працювати дорожня техніка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool