Молодих українських письменників запрошують місяць пожити у Франківську

Серпень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

ГО «Молодіжна Мистецька Формація “Форумс”» та Літературна агенція «Discursus» за підтримки програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошують конкурс на осіннє покликання до Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен».

Протягом місяця (з 1 до 31 жовтня 2014 р.) два резидента-письменника мешкатиме в Івано-Франківську із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.
Їх завдання – писати щотижневі есе, об’ємом 3-5 тисяч знаків, які оперативно будуть публікувати у місцевих виданнях. Також резиденти зустрічатимуться з франківськими письменниками і журналістами.
Заявки та супровідні матеріали на участь приймаються до 15 вересня включно на електронну скриньку konkurs@fenomen.in.ua з позначкою «FENOMEN 2014 осінь» в темі листа. До участі запрошуються як прозаїки, так і поети. Умови: вік від 18 до 30 років і проживання за межами Івано-Франківської області.
Аплікаційна форма доступна до заповнення он-лайн за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/192rUc9VqHA0YOymCz6EYIkPE3HmAjR27HewBpo2fAzA/edit#
Нагадаємо, що це вже четвертий подібний проект. Перша резиденція «Станіславський феномен» пройшла у липні 2013 року. З того часу учасниками цього проекту стало 6 письменників: київлянка Олена Герасим’юк та миколаївець Євген Мехеда, теребовляни Назарій Заноз та Роман Чихарівський, криворіжанка Ірина Роік та полтавець Роман Повзик.

Антон Вайсман
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool