Міська топонімічна комісія запрошує кіровоградців долучитися до процесу перейменування вулиць міста

Лютий 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1562 | Коментарі: 0

01 лютого 2016 року відбулося чергове засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради, на якому розглянуті пропозиції щодо перейменування вулиць, провулків, скверів, парків тощо.

Топонімічна комісія звертається до громадян і громадських організацій вносити пропозиції щодо запропонованих варіантів назв до 12 лютого 2016 року включно: у письмовому вигляді за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, приміщення міської ради, кімн. 317 з 08.00 до 17.00 щодня, крім вихідних (обідня перерва з 12.00 до 13.00), та у електронному вигляді за адресами: evk2007@krmr.gov.ua або vvp@krmr.gov.ua.

З переліком вулиць, провулків, площ та інших об'єктів топоніміки, які мають бути перейменовані (пропозиції на розгляд топонімічної комісії 01.02.2016) можна ознайомитися тут.

Кіровоградців закликають об’єднатися проти «стихійних ринків»!

З інформацією про перейменування об’єктів топоніміки, інших географічних об’єктів, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму у Кіровограді (станом на 01 лютого 2016 року) можна ознайомитися тут.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool