Кіровоградців закликають об’єднатися проти «стихійних ринків»!

Лютий 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці !

У місті, на жаль, немало “стихійних ринків”, на яких переважно реалізується продукція, що виготовлена або вирощена в домашніх умовах. Жоден з таких видів продукції не проходить лабораторний контроль, тому ніхто не несе відповідальності за її якість.

До того ж особи, які виготовляють і збувають продукти на “стихійних ринках”, теж не проходять медичний огляд, а часто трапляються випадки їх захворювання на туберкульоз, кишкові інфекції, венеричні захворювання. Підвищена увага санітарного контролю до несанкціонованої торгівлі викликана також спалахом “африканської чуми” свиней.

Пам’ятайте! Торгівля з рук у невстановлених місцях - це правопорушення, за яке передбачена відповідальність - штраф - за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Кіровоград: у міськраді відбувся прийом Альвіни Бондаренко (ФОТО)

Стихійну торгівлю на території Кіровограда, ми можемо подолати, якщо самі не купуватимемо харчові продукти “з землі”.
Закликаємо вас об’єднатися проти “стихійних ринків”!
Бережіть своє здоров’я та життя рідних і близьких вам людей!

Кіровоградська міська рада
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool