Минулої доби на Кіровоградщині виникло 3 пожежі

Грудень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 пожежі різного характеру.

Так, 29 грудня о 20:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Лесі Українки смт Устинівка.

Після прибуття на місце події з’ясувалось, що горить 5 м2 перекриття літньої кухні на території приватного домогосподарства. О 20:32 пожежу локалізували та о 20:46 – ліквідували рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка.

Крім того, вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували займання 2 м2 сміття на відкритій території по вул. Ушакова в обласному центрі.
Вже 30 грудня о 02:14 стало відомо про пожежу по вул. Гагаріна смт Олександрівка. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить салон автомобіля «ВАЗ 2106». О 02:29 займання було локалізоване та о 02:33 – ліквідоване силами бійців 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool