Маємо рекордну суму на ремонт доріг,- Сергій Кузьменко

Серпень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Поточний середній ремонт дорожнього покриття нині проводять на кількох відрізках автодоріг Кіровоградщини за різними напрямками. Хід ремонтних робіт на ділянці траси Н-01 "Знам'янка – Київ" протяжністю 3 кілометри сьогодні особисто проінспектував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Загальна вартість ремонту зазначеної ділянки дороги складає близько 20 мільйонів гривень. Основні роботи тут уже виконано, нині підрядники укладають останній вирівнювальний шар дорожнього полотна

 Ремонт заплановано завершити до 20 вересня цього року, а 1 жовтня цей відрізок автошляху уже має бути введений в експлуатацію.

Цього року на Кіровоградщині поточний середній ремонт проводиться на ділянках доріг загальною протяжністю 90 кілометрів, 34 з яких уже введено в експлуатацію. Усі ремонтні роботи буде завершено до 20 листопада. Загалом на будівництво, ремонти та утримання автошляхів області у 2017 році з усіх джерел спрямовано близько 700 мільйонів гривень, зокрема, 25 мільйонів гривень з обласного бюджету та 215 мільйонів гривень від перевиконання митних зборів. Ця сума значно більша від тих, які виділялися у попередні роки.
– У 2015 році на поточні середні і капітальні ремонти доріг області коштів не надходило – лише близько 150 мільйонів гривень на утримання.

В останні роки державна політика стосовно ремонту і утримання доріг абсолютно змінилася. У 2016 році ми вже мали близько 500 мільйонів гривень на поточний середній ремонт. Цього року ми матимемо 700 мільйонів гривень на всі заходи. За останні років сім років маємо рекордну суму на ремонт доріг, - зауважив Сергій Кузьменко після огляду ділянки автотраси. – Прем'єр-міністр України запевнив, що ця політика буде продовжена і в 2018 році – це передбачено в Державному бюджеті. Також на дороги спрямовуватиметься до 50% коштів від перевиконання в області митних зборів. З обласного бюджету ми також виділяємо кошти для ремонту автошляхів. Тому є багато шляхів для досягнення кінцевої мети – покращення якості доріг Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool