«Лежачі поліцейські» на Пацаєва з’являться в найкоротші терміни,- Андрій Райкович

Травень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 травня, міський голова Кіровограда Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

На прийом до очільника міста звернулися 23 мешканці міста, серед яких 15 пенсіонерів, троє робітників, троє працівників бюджетної сфери і два підприємці. Найбільше питань у містян виникло щодо благоустрою міста. Кіровоградці просили виконати більше пішохідних розміток, встановити дорожні знаки, очистити місто від аварійних дерев, освітити віддалені вулиці міста.

Мешканці з Пацаєва звернулися до міського голови, аби на їх вулиці поклали примусові обмежувачі швидкості - «лежачих поліцейських». Після ремонту дороги тут з’явилося багато транспорту.

- Водії мчать тепер по вулиці зі швидкістю 60 – 70 кілометрів на годину – скаржиться мешканка будинку, – ми вже навіть не можемо дорогу спокійно перейти. І переживаємо за дітей, бо і на них водії не зважають.
Андрій Райкович поставив завдання перед головним управлінням ЖКГ, аби «лежачі поліцейські» на цій вулиці з’явились в найкоротші терміни.
- Допоможіть людям! «Лежачі поліцейські», що не дозволятимуть водіям їздити по цій вулиці з надмірними швидкостями, мають з’явитись на проїжджій частині якнайскоріше. Ця вулиця має бути в пріоритеті, – наголосив міський голова, – а поки справа вирішуватися давайте просити поліцейський патруль, аби вони встановили у цьому місці чергування.

За результатами розгляду заяв, Андрій Райкович надав доручення відповідним виконавчим органам, а кожне підняте питання взяли на контроль.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool