Кропивницький:мешканців міста запрошують на виставку Ігоря Губського

Вересень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

Виставка «Від Веласкеса до сатири» – це чудова можливість познайомити публіку міста Кропивницького з роботами самобутнього художника, знакового автора сьогодення Ігоря Губського.

Народився в 1954 році, вже на початку 70-х років минулого сторіччя він став одним із найбільш обговорюваних українських художників.
Губського, ще за часів його навчання в художній академії, почали називати «українським Веласкесом».

З іменитим іспанцем Губського поєднує любов до жанрового портрету. Також митця надихав ще один іспанський художник – Франсіско Гойя. Від Гойї Губський запозичив гротеск, іноді навіть у карикатурній формі.
Художнику дуже близькою є тема іудаїки. Часто ці роботи пронизані «єврейським гумором», наприклад, картини із серії «субота» передають атмосферу відпочинку та дозволеного неробства. Він прекрасно вміє втілювати натурні враження в образи – гострі, виразні, характерні, впізнавані.
Творчість Ігоря Губського дуже різноманітна. Це натюрморти, сюжетні портрети, пейзажі. Багатоплановість та різноманіття робіт – головна риса цієї виставки. Кожен поціновувач мистецтва обов’язково зустріне на виставці «свою» роботу.

Представляти виставку робіт художника буде колекціонер, галерист та мистецтвознавець Анастасія Бебех (м.Київ).

Відкриття: 2 жовтня 2018 року о 16 год. 15 хв.Місце проведення: галерея «Єлисаветград», вул. Пашутинська, 36


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool