Кропивницький: в житловому масиві Новомиколаївка відбувся рейд

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1842 | Коментарі: 0

Канікули – весела пора для школярів, але тривожна для їхніх батьків. Діти залишаються здебільшого самі вдома, тому існує небезпека, що без нагляду дорослих путощі призведуть до фатальних наслідків.

З огляду на це 19 жовтня рятувальники У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед населення в житловому масиві Новомиколаївка, що знаходиться у м. Кропивницькому. Фахівці Служби порятунку акцентували увагу жителів приватного сектора та багатоповерхівок на необхідності постійного контролю за роботою обігрівальних та інших побутових приладів у квартирах і будинках.

Працівники У ДСНС наголосили на тому, що особливо небезпечно залишати ввімкнені електрообігрівачі та газові плити без нагляду дорослих, коли діти перебувають вдома самі.

Крім того, рятувальники нагадали громадянам правила безпечної поведінки у побуті та застерегли щодо небезпеки обігрівання приміщень саморобною чи несправною газо- та електропобутовою технікою, порадили мешканцям приватного сектора невідкладно перевірити димоходи та працездатність газових і твердопаливних котлів.
Населенню роздано актуальні застережні листівки на протипожежну тематику.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool