Кропивничани користуються банкінгом у смартфонах частіше, ніж на комп’ютерах

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Кількість користувачів Приват24, які проводять фінансові транзакції через мобільний додаток, у січні перевищила кількість користувачів веб-версії електронного банку.

Як повідомили в ПриватБанку, за останній тиждень січня клієнти банку заходили в мобільний додаток Privat24 (для поповнення мобільних телефонів, переказів на картки, комунальних платежів, придбання квитків на поїзд тощо) понад 11 206 965 разів. За цей самий період у веб-версії Приват24 було зафіксовано 5 085 429 авторизованих входів клієнтів.

«Україна впевнено підтримує світовий тренд переходу клієнтів банків на більш зручний смарт-банкінг. Мобільні додатки Privat24 за своєю функціональністю не поступаються веб-версії електронного банку, – говорить керівник ЦЕБ ПриватБанку Сергій Харітіч. – У найближчий місяць ми готуємо низку цікавих оновлень наших мобільних сервісів: як дизайну додатків, так і можливості використання смартфонів для платежів».

Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та країн СНД – на 1 жовтня його встановили понад 5,4 млн користувачів смартфонів. Електронним банком Приват24 користуються 9,3 млн жителів України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool