Кропивничани ходили на вибори із паспортом та своїми ручками

Квітень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 2597 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький у соцмережах діляться враженнями, як вони голосували у день виборів Президента України, повідомляє FOTOINFORM.NET

Деякі кропивничани, вирішивши вжити попереджувальні заходи захисту свого голосу, прийшли на вибори, взявши з собою свою ручку. Про це вони пишуть у фейсбуці.

Цим мешканці міста Кропивницький унеможливлювали підсунути ручки зі зникаючими чорнилами. Хтось думає, що це фобія? Буде, можливо, сміятися над цим? Але 31 березня 2019 року на виборах Президента України, були зафіксовані та відкриті кримінальні впровадження за фактом використання ручок, чорнила яких через деякий час зникали. Як зазначив начальник Поліції Києва Андрій Крищенко, що такий випадок зафіксований у Дніпровському районі столиці. ОПОРА теж повідомляла, що 31 березня був такий випадок, але вже на Донеччині.

Тому на вибори краще ходити не тільки із паспортом, але також зі своєю ручкою. Щоб не бути ошуканим злочинцями.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool