Командний прорив кіровоградських легкоатлетів

Жовтень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

1-2 жовтня на оновленому стадіоні «Зірка» відбувся Командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1997 р.н. та молодше, де наші кіровоградські спортсмени показали достойні результати!

В умовах достатньо жорсткої конкуренції, збірна Кіровоградщини посіла 13-те місце серед 24 областей-учасниць, з незначним відривом від Миколаївської та Львівської областей.
Варто зазначити, що в порівнянні з минулим (20-те місце) та позаминулим
(21-ше місце) роками наша команда здійснила неабиякий прорив у результатах.
Крім того, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи імені В.Верхоланцева замкнули десятку кращих серед 50 ДЮСШ нашої країни.
Найбільший внесок в загальнокомандний успіх кіровоградської збірної внесли двоє підопічних Геннадія Здітовецького Юлія Петренко (срібло в стрибках у висоту) та Анастасія Думчева (бронзова медаль в потрійному стрибку), і вихованець Новомиргородської ДЮСШ, учень Олександра Дарієнка Денис Піменов, котрий взяв бронзу в бігу на 400 метрів.
Як зазначив президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадій Заболотний, такої вагомої різниці у результатах вдалося досягти тільки завдячуючи спільній роботі усієї спортивної громадськості області.
Вітаємо збірну команду області з достойною перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому!
Повний вперед!

Прес-центр ФЛАКО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool