Київ: Увага, розшук! В столиці велосипедист збив літню жінку та зник

Червень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1479 | Коментарі: 3

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у Солом’янському районі.

31 травня о 13-45 на улиці Народного Ополчення,5-а невстановленим велосипедистом скоєно наїзд на пішохода. Велосипедист не зупинившись зник у невідомому напрямку. Внаслідок наїзду 65-річна жінку з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини госпіталізували до лікарні. Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64.  ДАІ Києва звертає увагу на те, що на автошляхах столиці почастішали випадки, коли водії здійснюють дорожньо-транспортні пригоди та зникають у невідомому напрямку. Від початку нинішнього року їх кількість у Києві сягнула більше 3,5 тисяч. Зокрема, у 13 автопригодах одна людина загинула та 13 отримали травми.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool