Кіровоград:Запрошуємо приєднатися до підготовки заходів приурочених світлій пам’яті Григорія Гнатюка

Листопад 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

У жовтні 2012 року не стало заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України, лауреата обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна Григорія Гнатюка.

Все життя Григорія Михайловича було прикладом самовідданого та безкорисного служіння мистецтву та творчого пошуку.
15 грудня 2012 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки та проведення вечора пам’яті Григорія Гнатюка.
Звертаємось до усіх шанувальників творчості митця, хто має бажання долучитися до підготовки заходів, надати до 10 грудня 2012 року на тимчасове збереження, з метою експонування в обласному художньому музеї, твори митця з особистих колекцій, фотографії, документи, його особисті речі. Збереження та повернення наданих матеріалів гарантується.


Колектив Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool