Кіровоградцям пропонують відпочивати біля фонтанів

Липень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

На площі Героїв Майдану у Кіровограді комунальники виконали профілактичну чистку фонтанів.

У спекотний літній час фонтани Кіровограда стають місцем розваг та відпочинку не лише для дітлахів, але й для дорослих. Та без відповідного догляду за фонтаном на поверхні його чаші і конструктивних елементах з часом утворюються різноманітні відкладення, а вода забруднюється.
- Часто засмічення водограїв відбувається саме через людський фактор, - відзначив директор КП “Кіровоград – Універсал 2005”, яке і займається обслуговуванням фонтанів, Віктор Панішко. – Тож для їх безперебійної роботи необхідно постійно проводити профілактичні заходи.
Для промиванню фонтанів комунальники використовують спеціальну машину, яка під тиском змиває весь бруд та плісняву з дна і стін водограю. Окрім цього, спеціалісти оглядають конструкцію з метою перевірки рівня води в чаші, а також для запобігання засмічення фільтрів. Регулярно перевіряється також електрообладнання і насоси.
Відпочити біля фонтанів на площі Героїв Майдану можна буде в будні дні із 11.00 до 18.00, а у свята і вихідні дні з 10.00 до 20.00 вечора. Водограї в центрі міста працюватимуть впродовж всього літоа.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool