Кіровоградці стали одними з найкращих на змаганнях з поліатлону (фото)

Травень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

На початку травня в Одесі відбулися Всеукраїнські змагання "Юний динамівець"серед юнаків, дівчат і молоді з поліатлону (комплексні спортивні багатоборства), присвячені 20-річчю Незалежності України, в яких взялиучасть 27 збірнихкоманд територіальних організацій Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України, у тому числі й Кіровоградської області.
Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

За традицією Міністерство внутрішніх справ України, ФСТ «Динамо» України та Національний олімпійський комітет України забезпечили організацію та проведення змагань, а от фінансову допомогу надали меценати.

На параді відкриття були присутні олімпійські чемпіони Микола Авілов, Яків Желєзняк та Надія Алізаренко. З вітальним словом до учасників та гостей звернувся голова ФСТ «Динамо» України генерал-майор міліції Віктор Корж.

Після урочистостей розпочалася запекла боротьба. Протягом трьох днів у трьох вікових категоріях дівчата і хлопці змагалися у бігу на 60 метрів, метанні тенісного м’яча, кросовому бігу на дистанції 500 і 1000 метрів, у плаванні вільним стилем, а у середній та старшій вікових групах визначали найкращого зі стрільби з пневматичного пістолета.

 Вихованці підшефної СДЮШОР № 2 ім. В. Верхоланцева Кіровоградської облорганізації ФСТ «Динамо» України показали високу майстерність та стали переможцями і призерами змагань. У І віковій категорії (1998-1999 р.н.) перше місце посіла кіровоградка Катерина Дзюбіна, на другу сходинку п’єдесталу піднявся Ігор Кушніков, а бронзову медаль серед дівчат у ІІІ віковій категорії (1994-1995 р.н.) виборола Анастасія Горяча.

Юлія Осадча, Костянтин Гурін та Олександр Олійник, які також захищали честь Кіровоградщини у складі нашої збірної, виступили достойно та зайняли відповідно 9, 15 та 8 місця у різних вікових групах. Загалом кіровоградська збірна посіла 5 загальнокомандне місце, пропустивши вперед лише команди з Черкас, Одеси, АР Крим та Києва. Переможці і призери були нагороджені медалями та кубками.

Та не слід забувати, що високим досягненням кіровоградських динамівців передувала доволі серйозна підготовка, адже юні спортсмени тренуються 5 разів на тиждень по 2 години на день. Що цікаво, кожен із них до занять легкою атлетикою уже встиг випробувати себе й в інших видах спорту. Наприклад, Катя Дзюбіна та Настя Горяча з 4-річного віку займалися спортивною гімнастикою, через кілька років плаванням, до того ж, Катя ще й встигла опанувати премудрості художньої гімнастики. А от Ігор Кушніков у 5 років почав займатися бальними танцями, потім було карате, бейсбол і нарешті з 9 років й до сьогодні його життя тісно пов’язане з легкою атлетикою.

Зрозуміло, що вдалі виступи спортсменів це і заслуга їх тренерів – Володимира та Наталії Абраменків, які доклали чимало зусиль, аби виховати справжніх бійців, здатних досягати високих результатів. Володимир Іванович – тренер вищої категорії, стаж його роботи у цій галузі – 33 роки, з яких майже 20 він працює в СДЮШОР.

Юні легкоатлети та їх наставники впевнені, що заняття спортом загартовує характер та дисциплінує, а ще приносить неабияке задоволення. Адже вони мають можливість займатися улюбленою справою, крім того, бувати в різних куточках України та світу, беручи участь змаганнях й чемпіонатах. І хто знає, можливо, серед цих юнаків та дівчат підростають майбутні олімпійські чемпіони, які ще не раз прославлять нашу маленьку батьківщину своїми блискучими перемогами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool