Кіровоградці, чи варто купувати авто по генеральному дорученню?

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1818 | Коментарі: 0

У разі придбання транспортного засобу по генеральному дорученню, все одно власником залишається продавець, тому перед тим як здійснити таку угоду необхідно зважити всі «за» та «проти».

Особа яка передала Вам автомобіль для розпорядження та користування в будь-який момент може відкликати або ж скасувати довіреність, тоді Ви автоматично позбавляєтеся законного права користування придбаним автомобілем.

Якщо термін, на який видана довіреність закінчується, необхідно шукати власника та отримати від нього новий дозвіл (буває не завжди легко).
Необхідно пам’ятати, що доручення втрачає силу після смерті довірителя, тоді право власності на автомобіль може перейти до спадкоємців, які можуть вимагати безкоштовного повернення автомобіля.

Вище наведені ризики не є вичерпними. Проблем, які можуть виникнути з транспортним засобом придбаним по дорученню може виникнути багато.
Тож при оформленні, безпосередньо, в сервісних центрах МВС, в присутності адміністратора центру договори купівлі-продажу та нотаріально посвідчені договори купівлі-продажу надають Вам повне право бути власником автомобіля.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool