Кіровоградці були кращими на чемпіонаті області з шахів

Листопад 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

У Кіровограді в шаховому клубі «Біла тура» проводився чемпіонат області з шахів серед юнаків і дівчат.

Як повідомив заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Славік Іванов, у змаганнях за швейцарською системою у 7 турів взяли участь 34 юних шахісти.
І місце серед юнаків до 16 років посів КМС, учень 8 класу ЗОШ №32 Богдан Басько. Друге місце виборов учень 10 класу Гімназії новітніх технологій навчання Микита Щербина, а третє – учень 5 класу ЗОШ №32 Дмитро Литвинюк.
Серед шахістів віком до 14 років переміг учень 6 класу ЗОШ №4 Данило Градобоєв, який у підсумковому проколі випередив учня 7 класу ЗОШ №10 Владислава Апоркіна (ІІ місце) та учня 7 класу ЗОШ №8 Михайла Петлю.
У віці до 12 років переміг учень 5 класу ЗОШ №19 Артем Лебедєв. Другим став учень 6 класу гімназії ім.. Шевченка Віталій Гершков, а третім – учень 3 класу ЗОш №32 Костянтин Криворог.
Змагання наймолодших шахістів – до 10 років, виграв учень 2 класу ЗОШ №25 Валерій Ніжборський, друге та третє місця розподілили відповідно Станіслав Апоркін (3 клас ЗОШ №10) та Артур Семенов (2 клас ЗОШ №6).
Найкращою шахісткою серед дівчат стала учениця 8 класу з Олександрівки Яна Ясенко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool