Кіровоградська область: аварійно-рятувальний катер «Затока» супроводжував заплив спортсмена з обмеженими фізичними можливостями

Серпень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Державна служба з надзвичайних ситуацій покликана рятувати людей із найскладніших ситуацій, але передусім Служба порятунку пропагує безпечне життя, адже будь-яку біду краще попередити.

 

Саме тому, коли житель Світловодська з обмеженими фізичними можливостями (немає правої ноги та правої руки), інвалід I групи Сергій Михайленко, вирішив здійснити заплив через Кременчуцьке водосховище на 3000 метрів, рятувальники не залишилися осторонь цієї події.
Аварійно-рятувальний катер «Затока» постійно супроводжував плавця, до того ж на борту перебувала мобільна група та працівники водолазно-рятувального відділення державної пожежно-рятувальної частини №17 м.Світловодська.
Понад годину Сергій йшов до своєї мети, а присутні, затамувавши подих, чекали результату. Фінішувавши він запевнив, що почуває себе відмінно, і радий з того, що здійснив свою давню мрію, а також пообіцяв оточуючим, що незабаром подолає ще більшу дистанцію, адже сила духу та волі – це шлях до здійснення найсміливіших задумів.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool