Кіровоградська обласна військова адміністрація звертається за допомогою

Квітень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 2034 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна військова адміністрація забезпечує розповсюдження гуманітарних вантажів по всій території нашої держави. Наразі є гостра потреба у автомобілях вантажопідйомністю від 20 тонн.

Кіровоградська обласна військова адміністрація звертається із закликом до керівників підприємств і приватних власників вантажних автомобілів за допомогою.

Потрібні автомобілі з водіями, а саме рефрижератори, фури із жорсткими бортами (не менше 1,5 м), зерновози із відкриваючимся заднім бортом. Ми, у свою чергу, гарантуємо надання паливно-мастильних матеріалів для здійснення рейсів. Рейси здійснюватимуться виключно на території, де не ведуться активні бойові дії за супроводу співробітників Національної поліції.

Чекаємо ваших пропозицій. Телефонуйте за номером – 0800500238 з 8:00 до 18:00 год.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool