Кіровоградська «Аеліта» - лауреат «Весняної феєрії»

Березень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1564 | Коментарі: 0

Зразковий ансамбль колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮКу «Гірник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради стала Лауреатом І ступеню V Міжнародного фестивалю-конкурсу «Весняна феєрія».

Два дні - 21 - 22 березня у Дніпропетровську проходив V Міжнародний фестиваль-конкурс «Весняна феєрія». Участь у фестивалі взяли 77 хореографічних колективів з різних регіонів України. Кіровоград на Міжнародному фестивалі-конкурсі гідно представив зразковий колектив «Аеліта». Кіровоградська «Аеліта» отримала найвищі бали від журі за свої постановки «Робінзонада» та прем’єру «На Івана-Купала» з нового мюзиклу «Мавка» і стала Лауреатом І ступеню у старшій віковій категорії. Хореографічна композиція «На Івана-Купала» зачаровувала глядачів і вразила не тільки хореографією, а й костюмами, які створили справжню атмосферу народних гулянь.
Сценічні костюми були виготовлені за допомоги депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова.
Окрім участі у конкурсі, вихованці «Аеліти» відпочили у парку Шевченка, відвідали Монастирський острів, прогулялися прекрасною набережною вздовж Дніпра, сиділи біля вогнища та готували всією групою смачні страви. Колектив згуртувався та з прекрасними враженнями повернувся додому.

джерело

15 квітня 2015 року о 14.00 зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮКу «Гірник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради запрошує кіровоградців в обласну філармонію на прем’єру мюзиклу «Мавка».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool