Кіровоградщина: замінування навчального закладу

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Повідомлення про закладення вибухівки в школі-інтернаті надійшло до місцевого райвідділу міліції пізно ввечері.

До навчального закладу негайно прибула слідчо-оперативна група, фахівці вибухо-технічної служби НДЕКЦ, кінологи, представники керівництва УМВС в області, прокуратури та рятувальники.
- Дітей та педагогічний колектив оперативно підготовили до евакуації, яка, на щастя, не знадобилася. Інформація про замінування не підтвердилася, адже правоохоронці швидко встановили особу «жартівниці», – розповів начальник Гайворонського райвідділу міліції Сергій Сірак. – З’ясувалося, що жінка розпивала спиртні напої у будинку знайомої. Згодом, перебуваючи напідпитку, взяла мобільний телефон подруги та з нього повідомила у міліцію про вибухівку.
Зловмисницю правоохоронці виявили за місцем проживання родички. Мобільний телефон, з якого було здійснено дзвінок, вилучено.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Слідство триває.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool