Кіровоградщина: поліцейські влаштували для школярів День відкритих дверей

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Долинські правоохоронці запросили учнів на екскурсію до відділу поліції, аби розповісти про свою роботу та застерегти підлітків від вчинення правопорушень.

- Сподіваємось, що цей день відіграє певну роль у житті школярів, почуте і побачене допоможе їм зрозуміти, що порушення закону призводить до негативних наслідків, – зазначив начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез. – Крім того, дехто з підлітків, можливо, після цієї екскурсії навіть визначиться із вибором майбутньої професії.

Діти з нетерпінням чекали зустрічі, адже не кожного дня випадає можливість дізнатись про особливості діяльності правоохоронців. Із школярами спілкувалися заступник начальника відділу Євгеній Сліпченко та старший інспектор Вікторія Мурзіна.
Спочатку учні побували у черговій частині, де поліцейські приймають та реєструють повідомлення громадян. Потім підлітки ознайомились з роботою ізолятору тимчасового тримання та умовами утримання правопорушників в разі їх арешту чи затримання.

Цього дня побачили діти і кабінет, де правоохоронці проводять заняття зі службової підготовки. Там поліцейські продемонстрували підліткам спецзасоби та вогнепальну зброю, яку неповнолітні мали змогу потримати у руках та приміряти бронежилети і каски.

Загалом упродовж екскурсії діти дізналися чимало інформації про роботу в поліції та якими особистими якостями і професійними навиками потрібно володіти, аби стати поліцейським.
Наприкінці заходу учні сфотографувалися з правоохоронцями на згадку про цікаву і пізнавальну зустріч.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool