Кіровоградщина: покупки за допомогою банківських карт

Липень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

За перше півріччя 2013 року жителі Кіровоградської області майже 2 млн разів оплачували свої покупки за допомогою банківських карт ПриватБанку, що вдвічі більше, ніж у 2012 році.

Грошовий оберт також збільшився вдвічі та сягнув 160 млн грн проти 74 млн у 1-му півріччі 2012 року.

Користуваня банківськими картками надає безліч можливостей та переваг їх користувачам - від знаття готівкових коштів (до-речі без комісій у будь-якому банкоматі як в Україні, так і за кордоном) і будь-яких безготівкових розрахунків до дистанційного управління своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (СМС-банкінг і платежі по безкоштовному телефону 3700) та через інтернет («Приват24»).

Власники карток “Gold” та “MasterCard World” мають цілодобову клієнтську підтримку за номером 0 800 504 707, спеціальні знижки до 20% в більш, ніж у 3 700 елітних закладів України, Росії, Латвії і Грузії, преміальні пропозиції від MasterCard: цілодобова служба підтримки, знижки та бонуси при оплаті картою MasterCard, можливість скористатись в будь-якому кінці світу послугою «Екстрена видача готівки або нової карти», можливість зберігати цінності в сейфових комірках ПриватБанку та новітню технологію безконтактної оплати PayPass.

В Україні найактивніше використовують банківські картки для оплати покупок жителі таких міст, як Дніпропетровськ і Київ, а на Кіровоградщині, крім обласного центру, безготівковим розрахункам надають перевагу в Олександрії та Світловодську.

У порівнянні з іншими областями, Кіровоградська область займає провідні позиції у безготівкових розрахунках фізичних осіб в торговельно-сервісних мережах.

У той же час, Україна наразі помітно відстає від інших країн Європи у використанні безготівкової оплати. Якщо в Україні за минулий рік зафіксовано 4,5 карткових транзакції в розрахунку на одного жителя, то в Данії цей показник склав 215 транзакцій.

У Кіровоградській області працює 1538 POS-терміналів, 193 термінали самообслуговування,166 банкоматів, 74 відділення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool