Кіровоград: З 1 листопада ліцензії на продаж алкоголю і тютюну можна отримати в Центрах обслуговування платників податків області

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

До цього часу ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами видавалися лише у Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області.

Для отримання ліцензії суб’єкт господарювання повинен надати заяву, довідку органу доходів і зборів про реєстрацію касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі, а також документів, перелік яких визначено Законом від 19.12.1995 №481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».
Документи, що є підставою для видачі ліцензії, подаються в одному примірнику в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа, та приймаються за описом.
Ліцензія або рішення про відмову у її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів від дня одержання документів. У рішенні про відмову у видачі ліцензії повинна обов’язково бути вказана підстава для відмови.
Ліцензії видаються заявникові при пред'явленні ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю.
Новий порядок видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами затверджено наказом Міндоходів України від 21.10.2013 №603.
„Відтепер суб’єкти господарювання зможуть самостійно обирати, де отримати ліцензії. Це дозволить значно зекономити і кошти, і час, особливо тим платникам податків, які проживають у віддалених районах нашої області”, – зазначив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів
у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool