Кіровоград: «Йдемо разом у листопад»

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

В рамках роботи «Музичної вітальні» Кіровоградського обласного художнього музею відбувся творчій вечір за участі члена ТО «Парус» Євгенії Меншикової «Йдемо разом у листопад» та Кіровоградської експериментальної бард - лабораторії.

Ініціатором та організатором даної музично - літературної програми стала Кіровоградська експериментальна бард – лабораторія на чолі з відомим кіровоградським бардом Андрієм Шульгою.
Розпочала творчий вечір Євгенія Іванівна розповіддю про свій життєвий та творчий шлях, акцентувавши увагу на цікаві моменти своєї творчої біографії.

Протягом заходу звучала поезія Євгенії Меншикової у виконанні кіровоградських поетів, зокрема, членів обласного літературного об’єднання «Парус».

На цей творчий вечір до музею завітали найближчі друзі – члени об’єднаня «Парус», поети, музиканти, художники, а також прихильники та шанувальники творчості самої поетеси.

Кировоградцев приглашают на яркое шоу красоты и таланта

Під час музичних виступів прозвучали пісні та вірші у виконанні Валентина Могильного, Світлани Ніколаєвської, Миколи Ільїна, Валерія Михайлова, Антоніни Царук, Наталії Шнітке, та Адель Гресь.

На завершення Андрій Шульга виконав дві музичні композиції, одна з яких була прем’єрою «Разговор с дождем».
Захід відбувся в теплій, дружній атмосфері, присутні побажали автору успіхів, натхнення та нових творчих звершень.

Після творчої зустрічі шанувальники творчості Євгенії Меншикової мали можливість отримати на пам'ять книгу віршів «Лето в знойном сарафане» з автографом автора.

Творчий вечір став справжнім подарунком для всіх шанувальників поезії.

Тетяна Костенко - науковий співробітник відділу Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool