Кіровоград: відбудеться освітній ярмарок

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Півтора десятки провідних навчальних закладів регіону та країни представлять себе майбутнім абітурієнтам Кіровоградщини в рамках Всеукраїнської агропромислової виставки «АгроЕкспо», яка пройде в обласному центрі на початку жовтня.

Ноу-хау організаторів – проведення свого роду «ярмарки професій» у рамках галузевого заходу. Ярмарок покликаний сприяти профорієнтації юних кіровоградців, додатково мотивувати їх до здобуття якісної освіти за найбільш близькою їм спеціальністю. У свою чергу, для самих ВНЗ участь у виставці – додаткова можливість презентувати себе потенційним абітурієнтам з прицілом на майбутні вступні кампанії.
Серед закладів, які представлятимуть себе – Механіко-машинобудівний інститут Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», одного з 4 українських ВНЗ, що увійшли до цьогорічного рейтингу кращих університетів світу QS World University.
За даними організаторів, крім профільних – технічних і аграрних вищих навчальних закладів (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету України, Кіровоградський Національний технічний університет, Кіровоградський технікум механізації сільського господарства та інші), у виставці візьмуть участь ВНЗ інших, самих різних спрямувань, зокрема – Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка, а також професійно-технічні навчальні заклади Кіровограда та області.
Також в рамках «АгроЕкспо» запланована низка тематичних семінарів для професійних відвідувачів, які проводитимуться, в тому числі, фахівцями ВНЗ-учасників. Очікуються і більш нестандартні та видовищні активності, ініційовані деякими навчальними закладами та їхніми партнерами з числа виробників сучасної сільськогосподарської техніки, інформацію про які організатори поки тримають у таємниці.
Нагадаємо, Всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо – 2013» пройде в Кіровограді 3-5 жовтня на виставковій площі в 36 тис. м², не рахуючи паркування та поля для демонстрації сільгоспмашин в роботі. Також під час форуму відбудеться нагородження переможців цьогорічного конкурсу якості продукції «Кращі товари Кіровоградщини» та низка інших заходів.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool