Кіровоград: ви можете повідомити про факти нелегального використання робочої сили

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 1

Повідомити про факти нелегального викоритсання робочої сили на підприємствах, в установах та організаціях міста відтепер можна за телефоном “Гарячої лінії” у Кіровоградській міській раді.

Відповідне розпорядження видав міський голова Олександр Саінсус.
Номер телефонного зв’язку з населенням у форматі “Гаряча лінія” – 0522-24-37-81
“Гаряча лінія” для повідомлення про факти нелегального використання праці створена з метою захисту трудових прав населення, покращення ситуації на зареєстрованому ринку праці міста, збільшення надходжень до міського бюджету та бюджетів Пенсійного фонду України і фондів державного страхування.
Спілкування у форматі “Гаряча лінія” буде проводитися заступником начальника управління – начальником відділу трудових відносин управління економіки міської ради або головним спеціалістом відділу.
Заяви та звернення на “Гарячу лінію” приймаються з понеділка по четвер з 08.00 до 12.00 та з 13.00 до 17.00, а в п’ятницю – з 08.00 до 12.00 та з 13.00 до 16.00, крім вихідних та святкових днів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool